Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt ons niet altijd om dit na te komen, soms zijn de producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij zullen altijd contact met u opnemen voor een indicatie van de levertijd. 

 

De vermelde prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Brievenbus pakje v.a    €   4,10

- aangetekend v.a.        €   9,20

- met verzekerservice   € 14,90

Retourneren

Alle verzendkosten zijn voor rekening van de klant tenzij anders overeengekomen. Bij een aankoop via internet heeft u een wettelijke bedenktijd van 7 dagen. Deze periode van 7 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde item ontvangt. Binnen deze tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden, ongedragen en in de originele verpakking terugsturen. Beschadigde artikelen kunnen niet teruggenomen worden.

 

Op maat gemaakte artikelen

Op maat gemaakte artikelen worden niet retour genomen. Mocht de maat niet juist zijn dan zal ik proberen het artikel alsnog op maat te maken. Dit kan alleen binnen 14 dagen na aankoopdatum. Een kopie van de factuur dient meegezonden te worden.

 

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

-iDeal

-vooraf te voldoen op rekening: NL04 INGB 0007 9918 75 t.n.v. Goud-en zilversmederij H. Soesbergen te Haarlem